Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвКорнелия Нинова ще води делегацията, която ще приеме

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвКорнелия Нинова ще води делегацията, която ще приеме
Коментари Харесай

Зарков: БСП не може да загуби от гласуване с машини, възрастните ни избиратели ще се справят с тях

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Корнелия Нинова ще води делегацията, която ще одобри мандата от президента. Съответно тя ще извърши решението на органите на партията да го върне. Това сподели Крум Зарков в " Здравей, България " по Нова Тв. 

Няма заплаха Българска социалистическа партия да получи невисок избор на идващите избори, когато ще се гласоподава с машини. Първо, ние организирахме цялостна акция за машинното гласоподаване. Това беше едно от главните ни послания по време на миналата акция. Българска социалистическа партия не може да загуби от по-честен избор, машините обезпечават по-честен. От софтуерна точка, първо, възрастните хора, които гласоподават за Българска социалистическа партия, не трябва да бъдат подценявани. Второ, машините са извънредно лесни, осведомителните акции текат, към този момент има и насъбран опит. Това е едно на ръка, второ на ръка, пред електората нашите гласоподаватели не са единствено възрастни хора, само че отново наблягам, възрастните хора нямат проблеми да се оправят с тази машина, която, дано си кажем истината, е извънредно елементарна за боравене, сподели още Крум Зарков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР